Stiri

Audi PB18 E-Tron Concept, viitorul este aici

De 24 august 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Audi a abordat Monterey Car Week cu un nou concept derivat din celebra linie electrica E-Tron.  Cum toate conceptele care prefigureaza viitorul exploreaza ideea masinii autonome, Audi se indeparteaza de moda curenta si ofera lumii in concept al viitorului indreptat catre sofer.

Audi PB18 E-Tron Concept etse un vehicul electric de inalta performanta care se fereste de absolut orice functie din zona condusului autonom. Vehiculul dispune de 3 propulsoare electrice, unul pe axul fata cu 200 cai putere si doua in spate cabile sa dezvolte impreuna peste 600 cai putere.

In regim combinat, Audi PB18 E-Tron dezvolta pe anumite sectoare pana la 764 cai putere si poate accelera de la 0 la 100 km in circa 2 secunde. Chiar daca ofera o putere impresionanta, conceptul a fost gandit sa exceleze cand vine vorba despre recuperarea energiei irosite printr-o serie de mecanisme speciale atribuite motoarelor electrice. Mai mult, bateria  95 kWh este responsabila direct de o autonomie de 500 km.

La un sistem de incarcare rapida, PB18 E-Tron Concept are nevoie de 15 minute pentru o incarcare totala. Interiorul este construit in jurul soferului, cel care poate sa-si configureze masina dupa preferintele sale. Mai precis, soferul poate sa schimbe configuratia habitaclului de la 2 locuri la un singur loc.

Share

Leave a Reply

twenty − eleven =