HighlightStiri

Audi publica o schita teaser cu noul SUV Q8

Audi incepe campanie de teasere pentru noul SUV Q8 cu o imagine care dezvaluie spatele modelului desenat intr-o schita oficiala si prologul unei serii de episoade video care prefigureaza lansarea modelului.

Pregatit pentru segmentul premium, noul Audi Q8 dezvaluie inca din faza actuala a schitelor formele angulare si agresivitatea stilistica gandita de designeri. Sunt remarcabile aripile musculare, stopurile de lumini legate pe latimea hayonului de o banda si evacuarile in forma de trapez integrate in bara spate.

Linia coborata a plafonului indica caracterul sportiv al noului Q8. Desi nu publica inca imagini cu partea frontala a vehiculului, Audi va pregati o grila masiva flancata de blocuri optice subtiri si o tinuta mult mai atractiva fata de actualul Q7. Noul Audi Q8 va imparti aceeasi platforma cu modele de top precum Lamborghini Urus sau Bentley Bentayga.

Din gama viitorului model nu va lipsi versiunea E-Tron plug-in hybrid cu motor V6 de 3.0 litri turbo si motor electric, care impreuna vor furniza 438 cai putere si un cuplu maxim de 700 Nm. In varful gamei va lua loc versiunea RS, cu motor V8 de 4.0 litri biturbo si 650 cai putere.

Share

Leave a Reply

19 + ten =