Stiri

Audi Q4 E-tron, pregatit pentru lansare in toamna

De 10 martie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Viitorul SUV electric compact Audi Q4 E-tron este primul model al marcii din Ingolstadt care foloseste platforma MEB a grupului VW. De altfel, va fi produs alaturi de VW ID.3 si ID.4 la fabrica din Zwickau, Germania. In gama va exista o versiune cu un singur motor, cu tractiune spate, si una dual motor, cu tractiune integrala. Ca si in cazul modelelor VW, vor fi disponibile doua baterii, de 52 kWh si 77 kWh, cu o autonomie maxima, in cazul versiunii mai puternice, de 500 km. 

Din punct de vedere dimensional, Audi Q4 E-tron, masoara 4,59 metri, cu un ampatament de 2,76 metri si un portbagaj de 520 de litri. Interiorul poate gazdui cinci pasageri, iar bancheta a fost ridicata cu 7 centimetri fata de scaunele fata, pentru imbunatatirea vizibilitatii.

Plansa de bord se aseamana cu a celorlalte modele Audi, cu Virtual Cockpit, dar aduce multe noutati: head-up display cu realitate augmentata, o premiera pentru Audi, un volan nou cu comenzi senzitive, instrumentar de 10.25 inci si display central MMI de 10.1 inci sau optional de 11.6 inci.

 

Share