Stiri

Audi Quattro si Nanuk se pregatesc pentru productia de serie

De 29 noiembrie 2013No Comments

Audi vrea sa-si consolideze imaginea cu o serie de modele noi ce vor avea ca punct de plecare conceptele Quattro si Nanuk.

Boss-ul Audi UK, André Konsbruck, a declarat pentru Autocar ca cele doua model nu au fost inca aprobate pentru productie, dar ca acest lucru este luat in calcul, in acest moment fiind evaluat potentialul acestora.

“Toate conceptele pe care le prezentam pot intra in productia de serie, iar cele doua nu fac exceptie de la regula. Por sa vad un viitor in care vom livra masini premium diferite, cum ar fi cele doua, clientilor care cer acest lucru. Vor fi modele de nisa, care vor ridica media de pret a marcii, dar vor ajuta la cresterea imaginii de marca si a interesuluipentru modelele Audi”, a declarat Konsbruck.

Audi a avut mereu in gama modele care sa promoveze imaginea premium, asadar sansele ca cele doua sa ajunga intr-o forma sau alta pana in productia de serie sunt detul de mari. 

Share

Leave a Reply

4 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373