Stiri

Audi Spacer, rival pentru BMW Seria 1 GT

De 16 iulie 2013No Comments

Potrivit unor noi rapoarte, Audi lucreaza la un nou proiect denumit intern Spacer, care are drept scop lansarea unui nou model concurent pentru BMW Seria 1 GT.

Viitorul vehicul Audi va fi lansat abia in 2016-2017 si va prezenta liniile unui automobil situat la granita dintre un hatchback si un crossover. Se asteapta ca Audi Spacer sa fie bazat pe A3 si sa fie optional chiar si cu 7 locuri. Alte informatii nu sunt deocamdata disponibile, chiar daca se vorbeste despre o lungime de aproximativ 4500 mm si utilizarea deja celebrei platforme MQB de la Volkswagen.

Sursele apropiate situatiei spun ca un concept a fost deja construit de designerii Audi, dar conducerea marcii germane nu s-a decis inca daca sa-l prezinte la Frankfurt, in toamna acestui an, sau mai tarziu. 

Daca se va da curs variantei Frankfurt, o prima imagine asupra viitorului hatchback-crossover Audi o vom avea in toamna acestui an. 

Share

Leave a Reply

9 − 9 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373