HighlightStiri

Audi SQ2 isi dinamizeaza look-ul

De 16 noiembrie 2020noiembrie 17th, 2020No Comments
;;;;;

La doi ani de la lansare, sportivul Audi SQ2 primeste o serie de modificari estetice, menite sa ii dinamizeze exteriorul. Optional farurilor standard LED, Audi ofera acum alternativa unor blocuri optice fata Matrix LED, care vin la pachet cu semnalizatoare de directie dinamice.

Lateralul versiunii cu facelift se diferentiaza prin carcasele oglinzilor cu aspect de alumioniu, eleronul de deasupra lunetei si aplicatiile argintii de pe praguri, respectiv montantul C. Si barele de protectie au primit un tratament estetic, fiind decupate mai agresiv in extremitati. Spatele este dominat de cele doua evacuari duble, plasate stanga-dreapta.

Interiorul este dominat de nuante inchise, cu un nou material folosit pe panourile portierelor. In echiparea standard, tapiteria este mixta textil/piele, cu optiune de piele Nappa sau o combinatie de piele si microfibra Dinamica (ce inlocuieste Alcantara). 

In continuare, motorul 2.0 TFSI dezvolta 300 CP si un cuplu maxim de 400 Nm pe o plaja intre 2.000 – 5.300 rpm, ce asigura un sprint 0-100 km/h in 4,9 secunde. Unica transmisie disponibila este S tronicul cu sapte trepte, iar sistemul quattro standard. SQ2 are o garda mai mica cu 2 cm comparativ cu un Audi Q2, in vreme ce sistemul de directie are un alt raport de demultiplicare, pentru a asigura un raspuns mai prompt. Pentru jante sunt disponibile doua dimensiuni, de 18 si 19 inci, cu etriere rosii cu sigla S disponibile optional.

SQ2 facelift va oferi in standard sistemul Audi pre sense, care poate recunoaste pietoni, ciclisti si vehicule care merg in fata masinii. Si tot cu aceasta ocazie, sistemul cruise control adaptiv primeste si functia de a aborda curbele, orientandu-se dupa marcajul drumului.

Pretul anuntat pentru Germania porneste de de 45.700 euro, TVA inclus, urmand ca primele unitati sa fie livrate la inceputului lui 2021.

Share