Stiri

Aur pentru Romania la concursul international Toyota Dream Car Art Contest

De 3 septembrie 2015No Comments

aur-toyota

Incepând cu anul 2004, Toyota i-a provocat pe copiii din întreaga lume la un “exercițiu de creativitate” pentru a desena mașinia visurilor lor.

Rezultatele au fost surprinzătoare: de la idei impresionant de practice, până la cele de-a dreptul fantastice, toate având același numitor comun: o imaginație bogată, emoție și unicitate.  Astfel, cei mici nu numai că ne inspiră pentru a crea noi mașini, ci reamintesc companiei Toyota rolul de “bun cetățean global” pe care ar trebui să îl joace: susținând dreptul la educație, conservând  mediul sau slavând viețile oamenilor.

Răspunsul copiilor la concursul din acest an a fost copleșitor: Toyota a primit un număr record de peste 875.000 de lucrări din 81 țări și regiuni. În România, concursul național a avut loc în luna martie a acestui an, iar lucrările câștigătoare au fost trimise către Toyota Motor Corporation, în Japonia, pentru etapa selecției internaționale a lucrărilor. Acestea au fost jurizate de către președintele Toyota, Akio Toyoda și un grup de experți în artă și știința automobilelor, câștigătorii fiind invitați în Japonia pentru ceremonia de premiere la sfârșitul lunii august, 2015.

Anul acesta, România a avut doua câștigătoare în etapa internațională a concursului – Ada Maria Ciontu – Medalia de Aur, categoria a doua de vârstă – și Ioana Văllimărescu – Mențiune Specială, categoria a treia de vârstă.

premiu-dream-car

Share

Leave a Reply

nineteen − fifteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373