Stiri

Avanpremiera: interiorul lui Renault Austral, cu noul display OpenR Link

De 26 ianuarie 2022ianuarie 28th, 2022No Comments

Renault a publicat o imagine generata cu plansa de bord a viitorului SUV Austral. Cel mai important indiciu este noul disply in forma literei L, care integreaza atat instrumentarul de bord din spatele volanului cat si ecranul sistemului de infotainment. Suprafata totala a acestuia este de 24,3 inci, fiind unul dintre cele mai mari ecrane de pe piata.

In spatele display-ului ruleaza tehnologia Google Automotive Services, avand integrate din fabrica functia de cautare Google si Google Maps. De asemenea, ofera conectivitate Android Auto si Apple CarPlay. Un detaliu interesant ar fi integrarea a doua guri de ventilatie intre zona instrumentelor de bord si a infortanmentului. Renault anunta si un total de 30 de litri disponibili in habitaclu pentru depozitare.

Noul SUV va inlocui modelul Kadjar, oferind exclusiv o gama de motorizari electrificate. Oferta va contine ultima generatie de motoare E-TECH (1.6 benzina asociat cu doua motoare electrice), un 1.3 TCe mild hybrid la 12 V si un 1.2 TCe mild hybrid la 48V, tehnologie folosita in premiera de un model Renault. 

Austral va fi lansat in a doua jumatate a acestui an, este construit pe proaspata platforma CMF-CD3, folosita si de ultima generatie Nissan Qashqai, ceea ce inseamna oferirea celor mai noi tehnologii de asistenta a condusului de care dispune in prezent Grupul Renault.

Renault HHN at the Renault Technocentre, in Guyancourt, France on 22th November , 2021 – Photo Julien Delfosse / DPPI
Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373