ElectricStiri

Avenger este primul Jeep full electric pentru Europa

De 24 septembrie 2022septembrie 29th, 2022No Comments
; ; ; ; ;

Multe noutati din partea Jeep, care a anuntat si strategia sa in drumul catre electrificare totala. Obiectivul este ca in 203o vanzarile marcii americane in Eutopa sa fie formate doar din vehicule 100% electrice. Un alt detaliu referitor la gama de modele ar fi ca pana in 2025 vor fi lansate paqtru noi SUV-uri, inclusiv electrice.

Este si cazul lui Avenger, un SUV de segment B, care va intra la vanzare in Europa in 2023 si va avea inclusiv o varianta electrica (devenind primul Jeep electric vandut pe continentul nostru). Desi nu sunt inca oferite informatii despre motorizari, toate acestea urmand a fi anutate la Salonul Auto de la Paris de luna viitoare, Avenger va avea inclusiv motoare termice, mild hybrid si plug-in hybrid. Micul Jeep va fi un vehicul de segment B, cu lungime pana in 4,1 metri, deci se va situa sub Renegade. Noul model se va produce la fabrica din Tichty, Polonia, alaturi de alte modele ale Grupului Stellantis.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373