Blog

Baietii din Cartel

De 25 iulie 2017No Comments

Umbla vorba prin targ ca VW si-a facut cartel cu fratii de la Audi si Porsche si conationalii de la BMW si Mercedes ca sa dirijeze piata de componente auto din Uniunea Europeana sau ceva. Asta ar fi ilegal potrivit regulilor antitrust din Uniunea Europeana mai ales daca se dovedeste ca baietii acestia au intalnire si stabileau preturile intre ei.

Detaliile nu sunt inca facute publice, ca multe alte magarii pe care baietii astia grei din industrie le fac, pentru ca, nu-i asa?, i-ar afecta la bursa si ar fi pacat de munca lor cinstita sa piarda doar pentru ca sunt sub ancheta si au prezumptia de nevinovatie.

Presa asta atat de hulita din America lui Trump pana in Romania lui Dragnea si-a facut treaba si a ajuns pe fir si uite ca Reuters tot scrie pe subiect de ceva zile incoace si, slava libertatii, tot o sa o mai faca.

Deocamdata ne aflam in punctul zero al unui nou scandal imens care se va termina, cum altfel?, doar cu o amenda. Poate una colosala, dar fiindca vorbim despre o investigatie UE si de o intreaga industrie auto germana si cum Germania tine haturile comunitatii si asa mai departe e chiar posibil ca baietii astia de la BMW, VW, Mercedes, Audi si Porsche chiar sa fie nevinovati. Pana la noi detalii, pe care le asteptam cu drag, merita sa mentionam ca BMW a negat vehement inca de ieri iar board-ul VW se intruneste de urgenta astazi, probabil ca sa ne zica ca ei n-au stiut nimic, ca acum afla, ca vor face o ancheta interna si ca ne vor spune la final tot. Undeva, candva, am mai vazut filmul asta. Si n-a trecut nici macar prea mult timp de atunci.

Share

Leave a Reply

sixteen − eight =