Stiri

Bentley a introdus in gama de accesorii un nou telefon mobil

De 26 iunie 2015No Comments

Noul telefon este realizat in colaborare cu cei de la Vertu si a fost lansat oficial la festivalul de la Goodwood.

Denumit „Vertu Signature for Bentley”, noul telefon are un design inspirat din cel al habitaclului modelului Mulsanne Speed, fiind al doilea exemplar lansat in baza parteneriatului de cinci ani dintre Bentley si Vertu.

Aceleasi materiale care au fost folosite la realizarea interiorului masinii se gasesc si pe telefon. Lateralele sunt realizate din otel inoxidabil pentru a avea aceeasi textura ca butoanele din plansa de bord, iar fetele sunt imbracate in acelasi tip de piele folosit pentru tapiterie si „ornate” cu ornamente din fibra de carbon.

Pentru clientii Bentley care nu vor fi impresionati de toate acestea, britanicii au pregatit un serviciu care le va permite sa-si personalizeze telefonul pentru a se potrivi exact cu culorile din habitaclul masinii. Pe langa combinatia de culori, acestia vor putea opta si pentru un metal mai pretios in locul otelului inoxidabil, care se potriveste foarte bine cu tastele din safir si diamantul montat pe butonul de meniu.

Share

Leave a Reply

12 + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373