Stiri

Bentley Continental GT Speed Convertible aduce 659 CP sub cerul liber

De 14 aprilie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

La mai putin de o luna de la prezentarea coupe-ului, Bentley prezinta si versiunea cabrio a lui Continental GT Speed. Si acesta propune roti posterioare directoare, sistem de franare ceramic (optional) si diferential spate electronic. Motorul W12 TSI de 6 litri este revizuit, dezvoltaa 659 CP si 900 Nm, aducand performante de supercar: 0-100 km/h in 3,7 secunde si o viteza maxima de 335 km/h.

Sasiul a primit un upgrade pentru a oferi o experienta de condus cat mai sportiva, insemnand bara anti-ruliu activa si suspensie pneumatica cu control activ al amortizarii. Mai mult, in modul Sport, tractiunea integrala favorizeaza puntea spate, trimitand mai multa putere acolo, pentru o placere sporita de condus. In acest program, transmisia automata cu doua ambreiaje si opt rapoarte schimba de doua ori mai rapid comparativ cu modelul standard Continental GT.

Interiorul poate fi personalizat cu 15 modele de piele pentru piesele mari si 11 modele secundare, respectiv un nou finisaj optional al consolei centrale, Dark Tint Engine Turned Aluminium. Pentru o rulare confortabila sub cerul liber in zilele mai friguroasse, scaunele Comfort, cu incalzire si ventilatie, incorporeaza in zona tetierelor un sistem de incalzire pentru gat. Volanul si cotierele sunt, de asemenea, incalzite. Soft topul, care se deschide/inchide in 19 secunde pana la 48 km/h, este disponibil in sapte culori, iar Bentley anunta imbunatatiri la nivel acustic, astfel ca actualul cabrio este la fel de silentios inauntru ca si generatia precedenta coupe. 

Share