Stiri

Bentley Grand Convertible by Mulliner, decapotabila de 3,5 milioane $

De 20 noiembrie 2017No Comments

Rolls-Royce a anuntat de ceva timp ca a ajuns in punctul in care fiecare masina construita este, intr-un fel sau altul, unica. Mergand tot mai mult in directia bespoke, marca britanica reuseste sa aduca ceva nou fiecarui model prezentat la evenimentele auto.

Acelasi lucru incepe sa-l faca si rivalii de la Bentley. Piata din Orientul Mijlociu este locul de batalie al celor doua marci de lux, iar Bentley a reusit, cu ocazia Dubai Motor Show, sa fure show-ul prezentand un Grand Convertible by Mulliner de 3,5 milioane dolari.

Cu o vopsea de caroserie Maroccan Blue combinata cu un finisaj argintiu in zona capotei, modelul convertibil beneficiaza de o grila impozanta si se bazeaza pe un concept al versiunii pre-facelift Mulsanne. Ceea ce-l face cu adevarat special este plansa de lemn de pe spate, montata dintr-o singura bucata si imbinata cu finisaje metalice.

Bazat pe Mulsanne Speed, modelul Grand Convertible vine la pachet cu un motor V8 biturbo de 6,75 litri cu 530 cai putere si 1100 Nm. Deocamdata, Bentley nu a oferit detalii prinvind performantele decapotabilei sale. Construit manual de Mulliner, modelul va fi reprodus in alte 18 exemplare, fiecare dintre ele urmand sa coste 3,5 milioane dolari.

Share

Leave a Reply

5 × 5 =