Stiri

Bentley introduce echiparea Beluga pentru Flying Spur

De 23 iunie 2015No Comments

Noua versiune aduce cateva modificari estetice ce sunt disponibile doar pentru modelele echipate cu motorul V8 de 500 CP.

Diferentele fata de versiunea Flying Spur de baza sunt date de jantele de 20” in doua culori si de grila radiatorului de culoare neagra. Chiar daca sunt discrete, modificarile reusesc sa dea masinii un caracter mai sportiv.

Pentru habitaclu designerii s-au optit la insertiile „piano black”, cusaturi contrastante pentru scaune si volan, precum si covorase personalizate. Bentley nu a prezentat deocamdata nici o imagine cu interiorul, asadar mai avem de asteptat pentru a vedea despre ce este vorba.

Sub capota nu au fost operate nici un fel de modificari, asadar motorul V8 turbo de patru litri furnizeaza 500 CP si un cuplu maxim de  660 Nm dinsponibil inca de la 1700 rpm. Echipat standard cu o cutie de viteze automata cu opt trepte,  Flying Spur Beluga poate accelera pana la 100 km/h in doar 4,9 secunde in ciuda unei mase totale de aproape 2,5 tone.

Share

Leave a Reply

one × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373