HighlightStiri

Bentley Mulsanne Final Edition

De 20 ianuarie 2020No Comments
;;;;;;

Constructorul din Crewe a anuntat pensionarea navei amiral Mulsanne, cu o editie limitata la 30 de unitati. Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner este inspirat de legendarul V8 de 6.75 litri, pe care Bentley il produce fara oprire de 60 de ani. Locul lui Mulsanne, in fruntea ofertei companiei, va fi luat de Flying Spur, care va primi pana in 2023, alaturi de toata gama,  o motorizare hibrida.

“Productia lui Mulsanne se va opri in primavara acestui an, decizia fiind luata in momentul in care am constatat o crestere semnificativa a cererii pentru alte modele din gama noastra. Mulsanne a jucat un rol esential in mentinerea pozitiei noastre ca lider global in segmentul limuzinelor de lux.” a declarat Chris Craft, membru in consiliul de administratie la Bentley Motors.

Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner foloseste versiunea de motorizare a lui Mulsanne Speed, adica 537 CP si 1100 Nm. Modelul are o personalizare speciala, logo-ul 6.75 Edition regasindu-se brodat pe scaune, atasat pe aripile fata, proiectat sub usa la deschiderea acesteia si chiar in compartimentul motor. Intre scaunele fata, chiar langa levierul schimbatorului, a fost atasata o placuta pe care sunt poansonate informatii despre aceasta editie limitata.

Sunt disponibile patru nuante de piele pentru tapiterie, iar consola centrala si cea din spste sunt finisate cu furnir argintiu. Sub capota, colectorul de admisie este finisat in negru in locul traditionalului argintiu, iar placuta de identificare a motorului – semnata traditional de artizanul care a asamblat motorul – va fi semnata de Adrian Hallmark, Presedinte si CEO Bentley Motors.

Share

Leave a Reply

17 + twelve =