Stiri

Bentley Mulsanne Hybrid Concept va fi prezentat publicului la Beijing

De 10 aprilie 2014No Comments

Primul hibrid al constructorului britanic va fi lansat pe data de 20 aprilie la salonul auto de la Beijing sub forma unui concept bazat pe Mulsanne.

Deocamdata nu exista foarte multe informatii despre noul sistem, insa Bentley ne spune ca acesta va fi oferit in prima faza ca optiune pentru viitorul SUV ce va fi lansat in 2017.

Chiar daca cifrele execte nu au fost comunicate, aflam ca noul sistem pus la punct de Bentley este capabil sa ofere o reducere cu 70% a emisiilor poluante, in timp ce puterea furnizata creste cu 30%, in comparatie cu cei 510 CP furnizati de motorul bi-turbo V8. Asadar, noul model ar trebui sa furnizeze aproximativ 660 CP care vor compensa insa diferenta de greutate data de baterii.

Conform declaratiilor constructorului, Mulsanne Hybrid Concept poate parcurge pana la 50 km doar cu ajutorul bateriilor, noul sistem urmand sa fie prezent pe 90% dintre modelele Bentley pana in 2020, dupa cum a declarat boss-ul companiei, Wolfgang Schreiber.

{gallery}Bentley Mulsanne Hybrid Concept{/gallery}

Share

Leave a Reply

five + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373