Stiri

Bentley renunta la Mulsanne Cabriolet

De 23 septembrie 2013No Comments

Cei care au strans bani pentru a achizitiona un Bentley Mulsanne Cabriolet se pot orienta linistiti catre alt model, deoarece constructorul britanic a  renuntat oficial la dezvoltarea acestuia.

In 2012, Bentley a prezentat conceptul unui Mulsanne Convertible la concursul de eleganta de la Pebble Beach. Din pacate insa, acesta nu va mai ajunge in productia de serie, decizia fiind anuntata chiar de boss-ul companiei, Wolfgang Schreiber.

“Cererea pentru Mulsanne Convertible este regionala. Daca ar fi produs, s-ar bucura de o apreciere buna in Statele Unite si cateva regiuni din Europa, dar acest lucru nu este suficient pentru a face modelul profitabil” a declarat Schreiber intr-un interviu pentru Car & Driver.

Bentley prefera sa foloseasca banii pentru demararea productiei primului SUV care, spre deosebire de Mulsanne Convertible, se va bucura de succes pe toate pietele si va fi probabil cel mai bine vandut model al constructorului britanic.

Ca si modelul cu patru usi, versiunea decapotabila prezentata la Pebble Beach avea sub capota un motor V8 de 6,75 litri care producea 505 CP, transmisi catre rotile din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte.

Share

Leave a Reply

fourteen + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373