Stiri

Benzinarii MOL isi fac serviciul de car sharing

De 25 ianuarie 2018No Comments

Grupul MOL anunta lansarea serviciului de car sharing MOL Limo, o initiativa care reflecta ambitia companiei MOL de a fi prima alegere a clientilor si un pionier in domeniul solutiilor de mobilitate din Europa Centrala si de Est. Ca parte a strategiei pe termen lung MOL 2030, compania isi propune sa se adapteze la dinamica pietei in schimbare si sa extinda comertul traditional cu combustibil intr-o afacere mai larga a bunurilor si serviciilor de consum.

Mobilitatea reprezinta o directie importanta in strategia Grupului MOL 2030. Scopul nostru este de a transforma operatiunile de retail prin abordarea unor zone in crestere ale cererii de consum si de a participa la redefinirea transportului in Europa Centrala si de Est. Ne dorim sa fim prima alegere a clientilor si sa le oferim toate produsele si serviciile de care au nevoie la drum, astfel incat calatoria lor sa fie cat mai placuta. Serviciile de car sharing, care vor juca un rol crucial in mixul de transport din marile orase, se potrivesc perfect acestei strategii„, a declarat Peter Ratatics, COO, Consumer Services, MOL Group.

MOL Limo reprezinta o solutie flexibila, care permite utilizatorilor sa lase masina la o destinatie aleasa de ei si sa continue traseul folosind transportul public sau chiar bicicleta. Prin serviciile de car si bike sharing – acesta din urma fiind un serviciu lansat acum trei ani – MOL este principalul furnizor de solutii de mobilitate pentru locuitorii orasului Budapesta.

Obiectivul pe termen lung al MOL este extinderea retelei de car sharing din Budapesta si in alte zone, in vederea operarii unei flote complet electrice, in conformitate cu dezvoltarea infrastructurii pentru autovehicule electrice in Ungaria si in Europa Centrala si de Est. Schimbarile intervenite in obiceiurile de consum, cum ar fi importanta din cein ce mai mica a detinerii unui autoturism, precum si cresterea gradului de constientizare a nevoii de protectie a mediului, vor duce la cresterea cererii de servicii de car sharing, care pot imbunatati in mod semnificativ calitatea aerului si vor permite decongestionarea traficului in marile orase.

Share

Leave a Reply

5 × 1 =