Stiri

Benzinariile MOL introduc o noua gama de carburanti

De 6 septembrie 2017No Comments

Grupul MOL a introdus noua gama de carburanti EVO care asigura un efect excelent de ingrijire a motorului cu combustie interna.

Noua gama de carburanti EVO va fi disponibila in toata reteaua de benzinarii a Grupului MOL din Europa Centrala si de Est, oferind soferilor produse cu standard unitar de inalta calitate in toata regiunea.

In Romania, noua gama de carburanti EVO va fi disponibila in toate cele 208 statii MOL incepand cu luna octombrie. Astfel, motorina comercializata pana in prezent sub numele Tempo Plus Euro Diesel va fi inlocuita de noua EVO Diesel, iar Benzina Tempo Plus 95 fara plumb va fi inlocuita de sortimentul Benzina EVO 95.

Modificari vor avea loc si in gama premium, unde motorina comercializata in prezent sub numele de EVO Diesel va fi inlocuita cu produsul EVO Diesel Plus, iar benzina premium comercializata sub numele Benzina EVO va fi inlocuita cu produsul Benzina EVO 100 Plus, o benzina noua, imbunatatita, cu cifra octanica de minimum 100. Toti carburantii din gama EVO sunt noi, cu proprietati imbunatatite, care asigura o curatare mai eficienta a motorului, concomitent cu o protectie de durata.

 

Share

Leave a Reply

18 + four =