Stiri

Bernie Ecclestone ar putea scapa de inchisoare platind bani

De 27 ianuarie 2014No Comments

Bernie Ecclestone, patronul Formulei 1, poate scapa de problemele cu justitia germana printr-un mod extrem de simplu: platind bani. Ecclestone acuzat de procurorii germani pentru dare de mita, influentarea pietei de capital si altele ar putea scapa de inchisoare cu o suma uriasa de bani.

Pentru prima data, avocatul  lui Bernie –  Sven Thomas – a vorbit despre o intelegere cu procurorii pentru libertatea lui Ecclestone. Avocatul nu crede insa ca se poate ajunge la o intelegere inainte ca procesul sa inceapa. “In timpul proceselor, intelegerile intre acuzare si aparare pot fi usor stabilite, insa nu si inainte”, spune reprezentatul boss-ului din Formula 1.

Legea germana permite o intelegere bazata pe o suma de bani care sa mearga catre fundatii caritabile sau trezozeria statului, asta daca procurorii si judecatorii vor fi de acord. Cel mai probabil, Bernie Ecclestone va trebui sa plateasca pentru libertatea sa circa 300 de milioane de euro. Vizavi de situatie, Bernie Ecclestone a declarat: “Judecatorul e intr-o pozitie dificila.

A inchis pe cineva (Gerhard Gribkowsky –n.r.) pentru 8 ani si jumatate. El a spus ca daca procurorii vor, va transfera pedeapsa in bani, dar procurorii n-au cerut asa ceva”.  

Share

Leave a Reply

7 − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373