MotorsportStiri

Bitdefender devine partenerul de securitate cibernetica Ferrari in Formula 1

De 29 septembrie 2022septembrie 30th, 2022No Comments

Compania romaneasca Bitdefender, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a incheiat un parteneriat multianual cu Ferrari s.p.a. devenind partenerul de securitate cibernetica al scuderiei in Campionatul Mondial de Formula 1.

„Suntem incantati sa fim in acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care impartasim valori precum cel mai inalt nivel de eficienta tehnologica, cautarea excelentei in performanta si o cultura a securitatii. Este o placere sa ne putem baza pe un partener de incredere precum Bitdefender, o companie inovatoare si foarte apreciata pentru profesionalismul si fiabilitatea sa”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal si Managing Director, scuderia Ferrari.

Chiar de la Marele Premiu de la Singapore ce va avea loc in weekendul urmator, pe 2 octombrie, Bitdefender va afisa logoul companiei pe castile pilotilor Ferrari, precum si pe monopostul F1-75, iar din 2023, inclusiv pe combinezoanele de curse si uniformele echipei. Companiile se vor implica, de asemenea, in activitati de marketing, inclusiv intalniri private cu pilotii echipei Ferrari si cu membrii echipei tehnice, tururi ale fabricii, acces la boxe si alte activitati exclusive.

„Parteneriatul cu scuderia Ferrari, cea mai emblematica echipa de Formula 1, se potriveste in mod natural pentru Bitdefender. Asteptam cu nerabdare sa acceleram notorietatea brandului si ramanem concentrati pe furnizarea de protectie avansata pentru clientii nostri din intreaga lume, in materie de securitate cibernetica”, a declarat Florin Talpes, cofondator si CEO al Bitdefender.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373