Stiri

Black Badge disponibil pentru noul Rolls-Royce Ghost

De 28 octombrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Prima aparitie a liniei Black Badge a avut loc in 2016, cu modelele Wraith si Ghost, urmate de Dawn in 2017 si Cullinan in 2019. Rolls-Royce a creat aceasta echipare pentru a oferi mai multa personalitate, materiale incredibile si sportivitate fara precedent. Reteta s-a dovedit castigatoare, avand in vedere ca mai mult de 27% dintre comenzi sunt reprezentate, in prezent, de masini Black Badge.

Chiar daca face referire la negru, clientii pot sa opteze pentru oricare dintre cele 44.000 de nuante exterioare produse la comanda. Totusi, majoritatea proprietarilor au ales caroseria neagra, iart acest negru este unul special. Pentru a crea cel mai “inchis negru” din industrie, Rolls-Royce foloseste 45 de kg de vopsea, echipa de aplicare fiind formata din patru tehnicieni, care polisheaza manual pentru a obtine semnatura marcii high-gloss piano finish.

Noul Ghost, care s-a vandut in peste 3.500 de exemplare in cele 12 luni de cand a fost lansat si a devenit unul dintre cele mai bine primite modele din istoria marcii, primeste nu doar linia Black Badge, dar si mai multa putere. Motorul V12 de 6.75 litri dezvolta acum 600 CP (+ 29 CP) si un cuplu urias, de 900 Nm (+ 50 Nm) la doar 1.700 rpm.

Grupul motopropulsor are o setare specifica a transmisiei ZF cu opt trepte, care lucreaza in colaborare cu cele doua punti – ambele directoare – pentru a ajusta nivelul de feedback oferit soferului, in functie de impulsurile trimise catre pedala de acceleratie si directie.

Teoretic o functie sport, dar denumita Low Mode de catre Rolls-Royce si activata via unui buton de pe schimbatorul de viteze, diminueaza cu 50% timpul de schimbare al treptelor de viteza, Black Badge Ghost livrand “rezerva de putere din abundenta cu o promptitudine dramatica”.

Share