Stiri

BMW anunta 2 concepte pentru Pebble Beach Concours d’Elegance

De 21 iulie 2015No Comments

bmw-2-concepte-pebble-beach

BMW a confirmat planul de a prezenta doua noi concepte la celebrul Pebble Beach Concours d’Elegance, eveniment programat pentru mijlocul lunii august. BMW isi va expune noile bijuterii care trebuie sa intruchipeze viziunea marcii despre eleganta la BMW Villa din Monterey in 13 august.

La eveniment vor lua parte personaje cheie din organigrama BMW, precum Karim Habib, designerul-sef, si Dirk Haecker, seful departamentului de cercetare si dezvoltare.

Cele doua concepte anuntate de BMW si prefigurate printr-o prima imagine teaser cu un volan pe care se intrevad liniile BMW M sunt construite pentru a celebra aniversarea a 40 de ani de cand marca bavareza a venit pe piata americana.

Desi nu exista nimic oficial in acest sens, exista voci care sugereaza ca cele doua concepte ar putea fi versiunile de pre-productie ale unor noi model din gama M, precum M2 sau M4 GTS, dupa modelul folosit de BMW la Pebble Beach in 2013, cand a prezentat versiunea de preproductie a lui M4.

Share

Leave a Reply

three + five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373