Stiri

BMW anunta modelul electric iNext cu autonomie de 700 km

De 19 ianuarie 2018No Comments

BMW anunta ca noul model electric din gama – iNext- va debuta pe piata in 2021 si va avea o autonomie de 700 km, dublu fata de un Tesla Model 3 standard. In plus, BMW iNext va prezenta functii de condus autonom, al caror nivel de autonomie nu a fost inca precizat.

Odata cu anuntul pentru noul model electric, BMW mizeaza pe o popularizare a lui iNext si a masinii electrice prin intermediul autonomiei extinse. 700 km este aproape dublu fata de cat ofera modelul entry-level de la Tesla in prezent, insa in 2021 si marca lui Elon Musk ar putea veni in versiunea de baza cu o baterie noua care sa sustina o astfel de autonomie.

Cu toate acestea, un model electric cu autonomie de 700 km rezolva problema principala a vehiculelor electrice si aduce un avantaj semnificativ in ceea ce priveste costurile de energie in comparatie cu vehiculele traditionale.

Recent, BMW a lasat sa se inteleaga ca nu va oferi un succor singurului model electric din gama sa de pana acum, i3, insa va construi alte modele electrice.

Share

Leave a Reply

two − one =