Stiri

BMW Concept M4 GTS este gata pentru concursul de eleganta Pebble Beach

De 14 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

bmw-concept-m4-gts-1_2560-w850

Pe langa spectaculosul 3.0 CSL Hommage R, BMW va expune duminica la „Pebble Beach Concours d’Elegance” inca un model cu titlu de concept, care insa va fi construit intr-o serie limitata.

Conceptul M4 GTS aduce, in plus fata de un M4 de serie, revolutionarul sistem de racire cu injectie de apa care ajuta motorul de trei litri in sase cilindri sa consume mai putin combustibil. Eficienta motorului este imbunatatita prin pastarea temperaturii la un nivel coborat in timpul fucntionarii, M4 GTS reusid sa ofere o crestere de 10% a performantelor, in situatia in care consumul de combustibil a fost redus.

Sitemul de racire al motorului este printre cele mai avansate, fiind dotat cu radiatoare separate pentru circuitele de mare si joasa temperatura, precum si pentru reansmisie si turbocompresoare, acestea din urma beneficiind de propria pompa de apa.

Din exterior, M4 GTS Concept se remarca prin culoarea metalizata Frozen Dark Grey si prin spoilerul fata reglabil manual. Capota portbagajului este dominata de un eleron generos, iar capota motorului a fost realizata din fibra de carbon, pentru a reduce masa totala si pentru a cobora centrul de greutata al masinii.

La Pebble Beach, BMW M4 GTS va fi prezentat cu titlu de concept, insa constructorul german ne promite ca o versiune de strada va fi produsa intr-o serie limitata, insa nu se stie exact cand se va intampla acest lucru.

Share

Leave a Reply

three × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373