Stiri

BMW Digital Key poate fi partajata intre dispozitivele iPhone si Android

De 24 decembrie 2022No Comments

BMW Group continua dezvoltarea digitalizarii accesului la automobilele sale in co-dezvoltare cu Apple si Google. Acum este posibila partajarea BMW Digital Key intre platforme pentru dispozitivele iPhone si Android. Anterior, cheile puteau fi partajate numai prin Apple iMessage. acum nu mai este nevoie de o anumita aplicatie sau de o anumita metoda de transmitere. In schimb, cheile pot fi transmise cu usurinta prietenilor sau familiei din portofel, folosind functia „share” nativa, asa cum este cunoscuta din multe aplicatii.

Aceasta inseamna ca partajarea BMW Digital Key ia acum forma simpla de trimitere a unui link. Cheia poate fi trimisa prin e-mail, SMS sau orice alt serviciu de mesagerie, de exemplu Whatsapp. Destinatarul nu necesita vreo aplicatie specifica sau BMW ID. Pentru a adauga cheia digitala in portofelul lor, pur si simplu acceseaza linkul. Daca proprietarul si destinatarul stau unul langa celalalt, cheia poate fi partajata si prin Apple AirDrop sau Android Nearby Share. In anumite cazuri, un cod de activare poate fi necesar sa fie introdus in automobil din motive de securitate, pe care expeditorul l-ar dezvalui in mod ideal destinatarului printr-un alt canal. Odata ce o cheie digitala a fost primita pe un iPhone, destinatarul o poate adauga la Apple Watch la fel de usor.


Aceasta noua functie este disponibila pentru toate automobilele noi cu BMW Digital Key sau BMW Digital Key Plus. Modelele mai vechi echipate corespunzator vor putea folosi pe deplin aceasta functie odata ce software-ul lor a fost actualizat la versiunea „22-11” sau ulterior prin Remote Software Upgrade (actualizare de software la distanta). Partajarea pe mai multe platforme va fi disponibila initial pentru dispozitivele iPhone si Smartphone-urile Google compatibile, in timp ce modelele de la Samsung urmeaza in curand.

Aceasta ultima actualizare este rezultatul unei stranse colaborari intre BMW si partenerii sai Apple, Google si Samsung sub umbrela Car Connectivity Consortium (CCC).

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373