Stiri

BMW este cel mai puternic brand auto al lumii

Topul celor mai puternice branduri din lume, realizat de Forbes, i-a pozitionat pe cei de la Apple pe prima pozitie. Clasamentul intocmit de Forbes pentru cele mai reprezentative branduri din lume a stabilit ca BMW este cele mai puternic brand auto.

Marca bavareza i-a depasit pe cei de la Toyota, Mercedes si Honda.  In clasamentul general, BMW ocupa un loc privilegiat -9-, iar Toyota se regaseste pe 14.  Dintre marcile auto urmeaza Mercedes cu un loc 16 si Honda cu 19. Daca urmarim clasamentul vom regasi pe 32 brandul Audi, Volkswagen pe 45 si Ford pe 59. In primele 100 de branduri ale lumii si-au mai facut loc cei de la Hyundai (71), Nissan (76) si Lexus (87).

In ceea ce priveste topul mondial, Apple a reusit sa se pozitioneze in fata Microsoft, Coca-Cola si IBM. Google este pe locul 5, urmat de Intel, McDonald’s si General Electric.  In mod surprinzator Yahoo! a ajuns pe locul 96 iar la categoria auto, GM nu se gaseste in primii 100.

Share

Leave a Reply

18 − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373