HighlightStiri

BMW Group si Daimler Mobility AG impreuna pentru mobilitate

De 17 decembrie 2019No Comments

Dupa succesul inregistrat de joint venture-ul YOUR NOW lansat la in februarie 2019, cele doua companii mentin trendul ascendent: aproape 90 de milioane de oameni folosesc in prezent aceste sevicii de mobilitate pentru car-sharing, ride-hailing, parcare, incarcare si platforme multimodale, care sunt oferite in peste 1.300 de orase din intreaga lume.
Serviciile oferite vor continua sa fie adaptate nevoilor clientilor, fiind organizate in trei categorii: 1. FREE NOW. 2. SHARE NOW . 3. PARK NOW & CHARGE NOW. Introducerea acestei scheme va intra in functiune la 1 ianuarie 2020.

FREE NOW (fostul mytaxi), unul dintre cei mai importanti furnizori de mobilitate din Europa, ce include serviciile FREE NOW, Beat, Kapten si serviciul de scootere electrice Hive, a obtinut cifre record in 2019: venituri de peste doua miliarde de euro si aproape 130 de milioane de curse in 18 tari europene si din America Latina. Pentru 2020 vor fi adaugate servicii aditionale precum e-scootere, biciclete electrice, car-sharing si transport public.

Providerul de servicii free-floating car-sharing SHARE NOW, care a fost format prin alipirea seviciilor car2go si DriveNow a inregistrat aproximativ 1 milion de clienti noi in acest an. Doua noi capitale au fost adaugate anul acesta in aplicatie: Paris, in ianuare si Budapesta in aprilie.

CHARGE NOW este reteaua europeana de incarcare cu cea mai rapida crestere. Serviciile platformei ofera acces la 85% din reteaua europeana de incarcare, cu peste 130.000 de puncte de incarcare si aproximativ 400 de operatori. PARK NOW ii ajuta pe utilizatorii aplicatiei sa caute si sa plateasca pentru locuri de parcare on sau off-road. In 2019, 36 de milioane de clienti din zece tari UE si SUA au folosit serviciile grupului PARK NOW, care mai includ brandurile Parkmobile RingGO si Parkline.

Share

Leave a Reply

five × two =