Stiri

BMW i3 si i8 nu vor primi noi generatii

De 17 ianuarie 2018No Comments

BMW nu are niciun plan de a construi succesori ai modelelor electrice i3 si i8, chiar daca planurile companiei bavareze de a dezvolta noi modele hibride si electrice vor fi pastrate.

BMW doreste sa afaca noi modele electrificate bazandu-se pe platformele traditionale din gama, lucru care ar putea determina iesirea din scena a modelelor i3 si i8. BMW i3 si-a servit scopul si anume sa arate lumii intregi un model electric BMW iar i8 sa demonstreze ca se poate construi un model de inalta performanta cu tren de rulare hibrid.

La sfarsitul ciclului de viata al celor doua modele, rolul lor se va incheia, iar in acest moment marca germana nu are in lucru succesori pentru cele doua modele. Robert Irlinger, seful diviziei BMW i, a recunoscut ca viitorului lui i8 nu este stabilit, limitandu-se sa sublinieze ca sunt in discutii alte tipuri de modele electrice de performanta.

Directorul de design al diviziei i de la BMW, Domagoj Dukec, a fost mult transant si a declarat ca i8 si-a atins scopul motiv pentru care nu mai vede de ce modelul ar trebui sa primeasca un succesor.

Daca in cazul lui i8 lucrurile sunt clare de la sine, in cazul lui i3 vanzarile reprezinta principalul motiv pentru care BMW nu va construi o a doua generatie.

Share

Leave a Reply

19 + eleven =