Stiri

BMW ia in calcul modele M cu tractiune fata

De 23 iulie 2018No Comments

Pana acum cativa ani era de neconceput un BMW M care sa nu aiba in ADN-ul sau tractiunea spate. De fapt, acesta era principiul de la care pleca orice model din gama M.

Astazi, BMW a trecut la M-uri cu tractiune integrala si posibilitatea decuplarii pentru a multumi si fanii puristi. In viitor, un BMW M cu tractiune fata nu este deloc exclus. Viitoarele BMW M3 sau BMW M4 nu vor avea tractiune fata, insa o serie de modele care vor beneficia de pachetul M Performance vor intregi gama de inalta performanta.

Frank Van Meel, seful BMW M, a exclus orice posibilitate pentru un M pur cu tractiune fata, insa a lasat usa deschisa pentru modele cu tractiunea fata care ar putea primi pachetul M Performance. Desigur, in urma cu cativa ani, si alti oficiali BMW au respins ideea unui M5 care sa nu fie un model pur RWD.

Viitorul Seria 1 va fi construit FAAR cu tractiune fata iar dupa Seria 1 platforma va servi si pentru noile Seria 2 Gran Turismo, Seria 2 Active Tourer, Seria 2 Gran Tourer, X1 si un SUV electric iX1. Astfel, un Seria 1 sau un X1 cu M Performance nu sunt deloc excluse.

Share

Leave a Reply

15 − 13 =