Special

BMW Individual, programul de personalizare de la BMW

De 23 octombrie 2013No Comments

Ceea ce a început în anii ’90 cu crearea unor automobile personalizate pentru Karl Lagerfeld, José Carreras şi numeroase familii regale a devenit sinonim pentru calitatea remarcabilă și îndeplinirea celor mai exigente cerinţe ale clienților.

Toate acestea sunt motivele pentru care BMW Individual este renumit de peste 20 de ani. Gama BMW Individual este dezvoltată în două domenii: BMW Individual Collection şi BMW Individual Manufaktur. BMW Individual Collection cuprinde echipamente şi accesorii care sunt adaptate perfect pentru diferite game de modele BMW, incluzând culori de vopsea pentru exterior, tapiţerie din piele de foarte bună calitate şi decoraţiuni interioare. Pe lângă acestea, clienţii pot selecta volane îmbrăcate în piele, jante, tapiţerie Alcantara pentru plafon şi dotări tehnice precum frigider sau lumini suplimentare pentru citit – toate cu design special BMW Individual.

BMW Individual Manufaktur nu este atât un loc, cât o idee care este transformată zi de zi în realitate. Acea idee este orientarea totală spre client. Aici, cerinţele speciale ale clienţilor BMW care vin dincolo de oferta BMW Individual Collection, iau formă. Indiferent că este o vopsea complicată, materiale neconvenţionale sau cerinţe ieșite din comun, BMW Individual Manufaktur transformă fiecare viziune în realitate – cu condiţia de a nu intra în conflict cu standardele de siguranţă, caracterul mărcii sau cerinţele legale. Fabrica dezvoltă şi realizează ediţii speciale, automobile pentru expoziţii şi ediţii speciale pentru diverse pieţe.

Anual, numărul de automobile personalizate este de aproximativ 20.000 de unităţi, fiecare reprezentând standardele speciale de calitate, măiestria manufacturieră şi competenţa în design ale BMW Individual.

BMW Individual Collection

Oricine doreşte să-şi personalizeze automobilul BMW dincolo de selecţia standard de opţiuni poate alege din game de echipamente specifice modelelor. Indiferent că este BMW Seria 3 Sedan, BMW Seria 5 Touring sau BMW M6 Gran Coupé – fiecare linie de echipare din BMW Individual Collection este perfect adaptată pentru a se potrivi caracterului automobilului. BMW Individual Collection cuprinde culori exterioare, cea mai fină piele Merino şi dotări interioare. Acestea sunt completate de opţiuni suplimentare precum jante, volane îmbrăcate în piele şi dotări tehnice. Aşa-numitele compoziţii reunesc, într-un pachet general armonios, opţiunile BMW Individual de piele Merino cu granulaţie fină, tapiţeria BMW Individual pentru plafon, benzile decorative BMW Individual pentru interior şi volanul BMW Individual, precum şi finisările BMW Individual pentru pragurile uşilor.

BMW Individual

Culorile metalizate BMW Individual. O finisare metalizată BMW Individual deţine o strălucire extraordinară. Datorită pigmentării speciale, culoarea vopselei se schimbă în funcţie de incidenţa luminii, ceea ce conferă suprafeţei o profunzime deosebită. Fiecare schimbare de perspectivă induce un joc diferit al nuanţelor coloristice și adaugă o fascinaţie nouă fiecărui unghi. Toate culorile metalizate BMW Individual sunt botezate după pietre preţioase, minerale sau metale preţioase pentru a accentua suplimentar exclusivitatea acestora.

BMW Individual Manufaktur

 

Manufactura BMW Individual este o expresie a unei abordări care se manifestă în unicate exclusiviste şi soluţii personalizate. BMW Individual Manufaktur îndeplineşte dorinţele care merg dincolo de BMW Individual Collection. Chiar şi cele mai neconvenţionale cerinţe ale clienţilor sunt transformate în realitate cu precizie şi meticulozitate, cu condiţia ca acestea să fie în conformitate cu standardele de siguranţă, caracterul mărcii şi legislaţia. La BMW Individual Manufaktur, clienţii devin designeri. O echipă de specialişti îi sprijină în procesul de creare a propriului BMW personalizat. Rezultatul este un unicat veritabil care exprimă caracterul individual al unei persoane într-o manieră unică.

Share

Leave a Reply

1 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373