Stiri

BMW „Individualizeaza” si modelele mai mici, Seriile 1 si 2 Gran Coupe

De 20 august 2021august 23rd, 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Chiar daca albul si negrul continua sa fie printre cele mai populare culori pentru automobile, apetitul clientilor pentru  culori mai expresive este in crestere. In aceasta idee, uzina BMW din Leipzig a inceput sa finisese modele in culori individuale. Primele BMW Seria 1 si BMW Seria 2 Gran Coupé pentru cei care prefera culori mai putin obisnuite sunt vopsite in Speed Yellow, san Marino Blue, Verde Ermes Green sau Nardo Grey.

Se pot comanda acum din 160 de optiuni Individual de culoare pentru BMW Seria 1 si BMW Seria 2 Gran Coupé, care se dovedesc foarte apreciate de clientii in ciuda costului suplimentar pentru finisajele mate si individual. Listele de comenzi de la Leipzig pentru automobile cu finisaje individual sunt deja ocupate pana la sfarsitul anului si include o comanda de 180 de automobile BMW 118d in Hockenheim Silver, Ruby Red si Sepia Violet de la BMW Japonia. Termenul de livrare pentru finisaje speciale intr-o culoare Individual este de aproximativ 10 saptamani. Clientii isi pot crea si propriile culori, care vor fi mixate special si utilizate numai pe automobilul lor.

Pentru ca finisajele Individual sa poata fi aplicate si modelelor in serii mici, sistemul existent a fost imbunatatit acum pentru a gestiona vopselele speciale. In plus, au fost integrate noi sisteme de furnizare cu vopsea si o noua zona de amestecare. Acum, vopsitoria poate lucra cinci automobile pe zi in culori din gama individual.

Pentru finisajele mate, procesul este mai lung si mai complex, deoarece defectele nu pot fi tratate in mod conventional, asa cum se face la finisajele lucioase. in schimb, fiecare automobil finisat mat are nevoie de 30 de minute in plus pentru a fi pregatit. In prezent exista doua optiuni de culoare mata: Frozen Black si Frozen Orange. Astfel, oferta BMW Individual se extinde, dupa ce si fabrica de la Spartanburg a extins oferta de culori individual pentru modelele X3, X4, X5, X6 si X7.

Share