Stiri

BMW inregistreaza toate denumirile de la i1 la i9

De 6 decembrie 2017No Comments

Odata cu noile modele i3 si i8, BMW nu mai poate fi numit un novice pentru segmentul de vehicule electrice. Cu toate acestea, extinderea gamei electrificate pare sa fi intrat in impas in ultimii ani, lucru pe cale sa se schimbe.

BMW a inregistrat recent toate denumirile de la i1 la i9,  lucru care confirma planurile pentru extinderea gamei electrice. Alaturi de noile denumiri inregistrate, BMW mai are in portofoliu iX3, iX1 si iX9, lucru care poate insemna ca atunci cand piata va fi pregatita, marca germana va lansa si SUV-uri electrice.

In ceea ce priveste planul oficial al companiei bavareze, pe hartie situatia este si mai buna. La fel ca majoritatea producatorilor auto, BMW si-a stabilit ca pana in 2025 sa lanseze un numar mare de masini eco. Mai precis, BMW promite 12 modele electre si inca 13 modele hibrid. In acest context, BMW si-a inregistrat denumirile pentru gama de vehicule electrice.

Povestea noastra electrica intra in etapa urmatoare. Toate masinile electrice BMW vor fi vandute sub gama i, si sa va spun un lucru, nu a inregistrat doar denumirile de la i1 la i9, ci si de la iX1 la iX9”, a confirmat oficial Harald Kruger, presedintele BMW.

Share

Leave a Reply

2 × two =