Stiri

BMW catre Audi: „Ne iertati ca n-am prezentat laserlight 2011 la CES 2014”

De 10 ianuarie 2014No Comments

BMW, Mercedes si Audi sunt marii rivali de pe piata de automobile premium.  Cu ocazia CES 2014, Audi a prezentat noua tehnologie laserlight , care va debuta, in premiera, pe noul Audi TT.

Cei de la BMW au tinut sa le raspunda oficialilor Audi folosind reteaua de socializare Twitter. Pe contul marcii bavereze a aparut urmatorul mesaj: ”Sorry we didn’t present our #laserlight concept from 2011 at the #CES2014. We are too  busy with series production.  The #BMW #LaseLights for the #BMWi8” (ne pare rau ca nu am prezentat conceptul laserlight din 2011 la CES 2014. Suntem prea ocupati cu producerea lui in serie –n.r.).

Departamentul de marketing de la BMW a dat dovada, cu aceasta ocazie, de un simt dezvoltat al umorului, facand in mod vadit caz de prezentarea conceptului Audi Sport quattro laserlight.

Prezentata ca o mare inovatie, tehnologia Audi a fost lansata de marii rivali de la BMW inca din 2011, odata cu Vision Connected Drive Concept iar acum va debuta in productia de serie pe noul model electric i8. 

Share

Leave a Reply

three × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373