HighlightStiri

BMW lanseaza o noua platforma digitala media

De 29 ianuarie 2020No Comments

Denumita Connected Music, noua platforma digitala BMW integreaza aplicatiile de streaming pentru muzica direct in sistemul de infotainment al masinii. Conturile de Spotify, Napster, Deezer cu setarile personale si playlistul persionalizat al proprietarului sunt conectate prin intermediul unui card SIM propriu al automobilului si nu indirect, prin smartphone, ceea ce inseamna ca nu vor mai fi consumate datele mobile.

Proprietarul trebuie doar sa se logheze, iar toate datele vor fi sincronizate. O data ce o melodie a fost ascultata, Connected Music o salveaza pe hard disk-ul sistemului audio al masinii, iat cand va mai fi ascultata va fi accesata de acolo, chiar daca conexiunea cu internetul este intrerupta.

Connected Music a fost optimizat in functie de caracteristicile celui mai recent sistem de operare BMW, iDrive 7, astfel incat utilizatorul sa foloseasca aplicatia cu aceeasi usurinta si intuitivitate ca si pe telefonul mobil. In plus, se pot folosi si comenzile vocale, astfel ca pasagerii pot cere, prin intermediul sistemului “Hey, BMW” informatii despre autori sau piese dintr-un playlist.

Connected Music este parte a Connected Package Professional din ianuarie 2020, ceea ce inseamna ca este integrata in vehiocule pentru o perioada de trei ani de la achizitie, fara costueri aditionale de date mobile sau roaming in 14 tari din Europa.

Share

Leave a Reply

one × one =