Stiri

BMW M135i xDrive devine si mai dinamic

De 21 octombrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Hot hatch-ul bavarez pastreaza neschimbata puterea (306 CP), dar primeste o seama de imbunatatiri la sistemul de rulare pentru o optimizare suplimentara a folosirii resurselor. Geometria puntii fata a fost usor modificata, pentru a optimiza absorbtia fortelor laterale la trecerea prin viraje si un nou suport hidraulic a fost utilizat suplimentar pentru atasarea bratelor suspensiei fata. In acelasi timp, suporturile pentru bratele de tractiune si de control de pe puntea spate au fost reproiectate.

In acelasi timp, sistemul de arcuri si amortizoare au fost supuse recalibrarii. M135i xDrive este echipat standard cu sistem de control al patinarii rotilor fata (ARB), ce actioneaza de pana la 10 ori mai rapid decat sistemele conventionale la demaraj, pe suprafete alunecoase si in timpul virajelor. In plus, la puntea fata este prezent si un diferential mecanic Torsen cu patinare limitata (blocare de 36% la accelerare si 26% la frana de motor.  Echiparea standard include directie si frane M Sport, respectiv jante de 18 inci, cu optiunea unora de 19 inci.

A fost introdusa o noua selectie de culori exterioare pentru a sublinia caracterul special al masinii. Finisajele BMW Individual si cererile speciale ale clientilor pot fi incorporate acum in procesul de fabricatie, la uzina BMW Group din Leipzig, unde este construit modelul compact. Culorile speciale necesita lucrari suplimentare de intretinere si asistenta tehnica, cu un numar crescut de procese manuale. Pentru a indeplini acest lucru, a fost modificat un atelier de vopsitorie existent, iar numarul angajatilor care lucreaza acolo a crescut cu 10 persoane. Noile completari ale gamei de culori exterioare pentru BMW M135i xDrive includ nuanta M Sao Paulo Yellow nemetalizat, precum si finisajele Frozen Orange metalizat si Frozen Pure Grey.

Share