Stiri

BMW M3 30 Years American Edition prezinta tema steagului tricolor

De 31 octombrie 2017No Comments
;;;;;;;;

Pornita la drum ca un BMW M3 cu Competition Package printre dotari, noua editie speciala dedicata celor 30 de ani pe care M3 i-a facut in Statele Unite este cel mai bine dotat sedan pe care gama Seria 3 il poate avea. Dincolo de asta, modelul aduce o tema de culori dominata de rosu, alb si albastru.

La exterior, specialistii departamentului BMW Desigworks au mers pe mana unei nuante Frozen Red II Metallic, un rosu cu tenta tenebroasa care aduce o nota importanta de mister. Jocul de umbre al nuantei de caroserie este expus in cabina intr-un joc de imagine mult mai evident intre rosu, alb si albastru.

Revenind la exterior, noul  BMW M3 30 Years American Edition dispune de jante aurii de 19 inch pe fata si 20 inch pe spate, dungile diviziei M pe plafonul masinii si o emblema care ne aduce aminte de editia aniversara.

La interior, tapiteria scaunelor din piele Merino, disponibila in catalogul BMW Individual, imbina tema tricolora care sta la baza acestei editii limitate, rosul, albul si albastru, culori care pot fi regasite pe steagul american.

Gravurile emblemei aniversare si insertiile M Performance asigura nota superioara de exclusivitate cu care editia se recomanda. BMW va prezenta oficial M3 30 Years American Edition la SEMA Las Vegas.

Share

Leave a Reply

4 × 3 =