Stiri

BMW M5 facelift, primele imagini

O eroare umana a dus la aparitia primelor imagini cu versiunea restilizata a modelului de inalta performanta BMW M5.

BMW M5 facelift si-a facut debutul online gratie unui angajat care a postat pe site configuratorul cu versiunea restilizata mai devreme decat era programat initial.

Eroarea acestui angajat ne-a ajutat sa observam ca versiunea restilizata va beneficia de o grila noua cu bare verticale care aduc foarte mult cu ceea ce gasim pe M6. Blocurile optice au primit, de asemenea, cateva modificari minore, insa in rest lucrurile raman in esenta la fel.

Nici la interior nu sunt noutati spectaculoase, dar pot fi notate schimbarile aduse volanului sau noul sistem iDrive. Este aproape sigur ca la capitolul motorizari, BMW M5 facelift va ramane neatins. Ne asteptam ca motorul V8 de 4.4 litri sa pastreze cei 560 de cai putere si cuplul maxim de 680 Nm. Este posibil ca marca bavareza sa puna la dispozitia clientilor un Competition Package care va ridica puterea pana la 575 de cai.

Acesta ar putea beneficia in plus de o suspensie mai performanta, un nou mod M Dynamic si jante de 20 inch.  Facelift-u va fi pus in vanzare spre sfarsitul acestui an iar preturile din Germania incep de la 103.300 euro.

Share

Leave a Reply

nine + 19 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373