Stiri

BMW nu va construi un SUV sub brandul “i”

De 4 noiembrie 2013No Comments

Gama de modele economice lansata de BMW cu numele “i” va fi extinsa in curand, insa constructorul german nu a luat in calcul si un SUV.

Modelul i3 a fost introdus la inceputul acestui an in doua variante de propulsie, exclusiv electric si electric cu range-extender. A urmat la salonul auto de la Frankfurt modelul i8, care a extins gama in directia automobilelor sport, iar acum BMW lucreaza la cel de-al treilea model al gamei, ce va purta cel mai probabil numele i5.

Asadar, gama “i” va primi in curand o versiune sedan, iar cei care asteptau un SUV vor fi foarte dezamagiti deoarece BMW a declarat ca nu intentioneaza sa construiasca un astfel de model.

Conform declaratiilor lui Roland Kowalski, project manager i3, filozofia “i” este “despre un concept urban pentru metropole”, asadar un SUV nu-si va gasi loc aici, desi constructorul german a inregistrat toate denumirile de la i1 la i9.

Share

Leave a Reply

7 − three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373