HighlightStiri

BMW prezinta noul M5 cu pachetul M Performance Parts

De 31 octombrie 2017No Comments
;;;;;;;

BMW a prezentat pachetul M Performance Parts pentru noul M5, inainte ca modelul sa fie prezentat in aceasta configuratie la SEMA Las Vegas.

Noul BMW M5 cu pachet M va putea fi comandat de clienti incepand cu primavara anului viitor, iar kit-ul de caroserie cu care va fi prevazut nu aduce doar modificari stilistice, urmand sa asigure, mai ales, performante superioare sedanului.

Kit-ul de caroserie este compus de noul spoiler frontal, praguri laterale, spoiler spate din fibra de carbon si un deflector. Noi insertii din fibra de carbon au fost prevazute pentru grila frontala si carcasele oglinzilor. Mai mult, inginerii diviziei M au imbunatatit directia, setarile suspensiei si au montat frane ceramice.

Pachetul M aduce optional si un sistem de evacuare, din titan, cu iesiri din fibra de carbon, care nu doar ca imbunatateste sunetul, dar si creste performanta motorului V8 twin-turbo de 4.4 litri. La interior, sunt de notat elemente precum sistemul M Performance Drive Analyzer, padelele din fibra de carbon sau noua cheie.

Share

Leave a Reply

sixteen + 9 =