HighlightStiri

BMW prezinta noul X5

De 6 iunie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

BMW a dezvaluit cea de a 4-a generatie a modelului X5, care aduce un design familiar si o sumedenie de tehnologii de ultima generatie.

BMW a mizat pe o estetica specifica SAV-urilor sale, insa a umblat subtil la grila frontala, unde distanta dintre barele cromate s-a marit, a marit suprafata gurilor de aerisire iar blocurile optice si-au pastrat forma, urmand sa fie disponibile cu sistemul Laserlight optional. In partea din spate, hayonul prezinta doua zone, care se deschid independent, in functie de necesarul de incarcare in portbagaj.

Interiorul este dominat de o pereche de display-uri, fiecare de 12,3 inch,  pentru sistemul de infotainment respectiv instrumentarul de bord. Scaunele pasagerilor din fata sunt prevazute cu functie de masaj si ventilatie iar clientii pot comanda din luna decembrie versiunea cu 3 randuri de scaune, care va aduce control electric pentru configurarea celui de-al doilea rand de scaune.

Clientii vor avea la dispozitie versiunea  X5 xDrive 40i cu motor turbo de 3.0 litri si 335 cai putere sau versiunea X5 xDrive 50i cu motor V8 de 4.4 litri si 456 CP. Fanii diesel-ului pot opta intre versiunile xDrive 30d si M50d.

Daca diferentialul blocabil este optional, tractiunea integrala si transmisia automata in 8 trepte fac parte din pachetul standard. Noul X5 poate fi comandat din toamna acestui an.

Share

Leave a Reply

five × four =