HighlightStiri

BMW prezinta primele informatii despre viitorul M8

De 9 noiembrie 2018No Comments

BMW a prezentat recent noul M850i Coupe si Cabriolet si a considerat ca este timpul sa deschida festivitatile in ceea ce priveste pregatirea viitorului M8.

Descris ca un model in curs de dezvoltare, viitorul M8 va beneficia de aportul unui motor V8 twin-turbo capabil sa dezvolte mai mult de 591 cai putere. Cum BMW M5 Competition are un V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil sa dezvolte 617 cai putere, ramane deschisa intrebarea daca noul M8 va deveni sau nu cel mai puternic model BMW.

Comparatia cu M5 continua prin anuntul marcii unui sistem de tractiune integrala M pentru viitorul M8, un M pur care va furniza „o stabilitate exceptionala, directie extrem de precisa si o dinamica superioara in viraje”, conform marcii germane. Inginerii BMW pregatesc astfel o masina cu un centru de greutate coborat si o masa mica pentru segmentul din care face parte.

Cum M850i xDrive dispune deja de elemente din fibra de carbon, aluminiu si magneziu, ramane de vazut cum va gestiona BMW masa noului M8.BMW M8 in versiunea Coupe va fi prezentat undeva in cursul anului viitor.

Share

Leave a Reply

8 − eight =