Stiri

BMW prezinta versiunea blindata a celei de-a treia generatii X5

De 10 septembrie 2013No Comments

Pe langa i8, BMW va prezenta in standul sau de la Frankfurt si o versiune a modelului X5 destinata celor care au nevoie de protectie suplimentara.

Ascuns sub denumirea “Security Plus” se afla un X5 care nu iese cu nimic in evidenta din punctul de vedere al designului. In schimb, constructorul geman ne spune ca este singura masina din aceasta clasa care corespunde nivelului de securitate VR6, ce ofera protectie impotriva rapirii sau a atacurilor violente, blindajul fiind capabil sa ii protejeze pe cei patru pasageri de atacuri cu arme AK-47. Geamurile sunt realizate dintr-o sticla speciala care rezista la lovituri puternice, iar imbinarile blindajului au fost izolate.

Propulsia este asigurata de un motor V8 TwinPower Turbo care furnizeaza 450 CP catre toate cele patru roti prin intermediul sistemului xDrive. Suspensia, sistemul de franare si electronica masinii au fost adaptate pentru a face fata plusului de greutate, insa BMW nu a comunicat exact cat cantareste un X5 Security Plus.

Share

Leave a Reply

seven + seventeen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373