Stiri

BMW Seria 2 Coupe cu pachetul M Performance

De 29 noiembrie 2013No Comments

Cand BMW va deschide showroom-urile si pentru noul Seria 2 Coupe, in martie 2014, modelul va fi disponibil, optional, cu o serie de elemente stilistice si de performanta tehnica reunite sub pachetul M Performance.

Pachetul de performanta a fost gandit pentru toate variantele lui BMW Seria 2 Coupe si este realizat in colaborare cu divizia M. Imbunatatirile aduse pot fi vizbile atat la exterior cat si la interior si simtite la nivelul trenului de rulare, suspensiei sau aerodinamicii. Spre exemplu, pentru BMW 220d Coupe, producatorul german ofera un kit care mareste puterea motorului diesel in 4 cilindri cu 16 cai, pana la un total de 197.

Cuplul maxim creste, de asemenea, cu 40 Nm. Bavarezii sustin ca aceste modificari nu afecteaza consumul sau nivelul de emisii. In cazul lui BMW M235i Coupe, M Performance vine cu un diferential limitat care imbunatateste dinamica masinii dar si un sistem pentru evacuare care creeaza un sunet mult mai sportiv.

In plus, tevile de esapament sunt oferite in crom sau carbon si poarta logo-ul M. Alte modificari aduse la nivelul intregii game de catre M Performance fac ca suspensia sa coboare cu 20 mm iar etrierele de frane sa poata fi comandate in rosu, galben sau portocaliu. Clientii vor avea la dispozitie doua seturi de jante din aliaj de 19 inch. La nivel stilistic, pachetul M Performance isi pune semnatura prin buza speciala a spoilerului fata sau barele negre implementate la nivelul grilei frontale.

Carcasele oglinzilor sunt din fibra de carbon, pragurile laterale primesc inscriptia emblemei M Performance si dungile de pe portiere vor fi disponibile in doua variante de culoare. La interior,  BMW M Performance se distinge prin volanul sport invelit in Alcantara iar manerul schimbatorului si frana de mana sunt asoratate cu fibra de carbon. Pedalierul din otel si accentele de Alcantara si fibra de carbon completeaza peisajul semnat in cabina de M Performance. {gallery}BMW Seria 2 M Performance{/gallery}

Share

Leave a Reply

four − three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373