Stiri

BMW Seria 4 cu pachetul M Performance

De 19 iulie 2013No Comments

BMW a dezvaluit la Lisabona, Portugalia, o noua versiune a modelului Seria 4 Coupe, prevazut cu pachetul M Performance.  Noua versiune este o prima indicatie despre modul in care ar putea arata M4 Coupe. 

Noul model arata considerabil mai agresiv decat versiunea standard, gratie unei bare frontale mult mai mari, un spoiler din fibra de carbon si guri de aerisire gigant. Alte schimbari includ blocurile optice cu xenon si LED-uri, jante de 20 inch si insertii de crom prezente la nivelul grilei, a geamurilor sau a gurilor de evacuare.

Nu pot fi trecute cu vederea pragurile laterale sau carcasele oglinzilor invelite in material din fibra de carbon. Infatisarea posteriorului este, in primul rand, dominata de implementarea deflectorului masiv. La interior, se poate remarca volanul in trei spite, scaunele sport, pedalierul din inox sau accentele din fibra de carbon de pe schimbator sau maneta franei de asistenta.

BMW anunta ca Seria 4 Coupe cu pachetul M Performance aduce un plus de 16 cai si 39 Nm pentru versiunea 420d, echipata cu un turbodiesel de 2.0 litri, care ajunge astfel la 195 CP si 418 Nm. Varianta pe benzina – 428i – ajunge la 269 cai putere si 389 Nm, ceea ce consemneaza un plus de 27 CP si 39 Nm. Varianta de motorizare de top – 435i – prevazuta cu motor de 3.0 litri si 6 cilindri in linie aduce 34 CP si 50 Nm in plus, pana la un total de 336 CP si un cuplu de 450 Nm.  

Pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe va fi disponibil pe model incepand cu luna ianuarie a anului 2014 si va fi prezentata la Salonul Auto de la Detroit. [widgetkit id=33]

Share

Leave a Reply

13 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373