Stiri

BMW X4 Concept apare in primele imagini

De 8 aprilie 2013No Comments

Cu putin timp inainte de lansarea oficiala programata pentru salonul de la Shanghai, pozele cu noul concept X4 si-au facut aparitia pe net.

Succesul inregistrat de controversatul model X6 i-a determinat pe cei de la BMW sa puna la punct un SUV cu dimensiuni ceva mai mici care sa pastreze insa acelasi caracter.

Construit pe platforma actualului X3, BMW X4 Concept este caracterizat de linia inclinata a lunetei care da masinii un aspect dinamic.

Desi va fi prezentat sub forma de concept, noul X4 are adaugate doar cateva elemente care sa mascheze versiunea de serie, in evidenta iesind in special dimensiunea jantelor.

Gama de motoare va fi formata dintr-o selectie a celor existente deja pe modelul X3. Cel mai probabil pe BMW X4 va fi disponibil motorul turbo de 2 l in patru cilindri de 245 CP si, evident, propulsoarele de 3 l cu sase cilindri in versiunile “i” si “D”, cu puteri de 306 si respectiv 313 CP.

Este foarte posibil ca pe viitor X4 sa primeasca si o versiune M. Lansarea oficiala a noului concept va avea loc pe data de 21 aprilie la salonul auto de la Shanghai.

Share

Leave a Reply

one × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373