Stiri

Bogatasii rusi angajeaza ambulante pentru a scapa de traficul moscovit

De 8 aprilie 2013No Comments

O noua afacere a inflorit la Moscova. Bogatasii inchireaza ambulante ilegale pentru a se deplasa mai repede prin traficul imposibil al capitalei rusesti.

Moscova este una dintre capitalele lumii cu cel mai aglomerat trafic auto. Cum orasul rusesc este si unul dintre cele mai bogate din lume cand vine vorba despre numarul de milionari sau chiar miliardari, nu era greu sa se inventeze o afacere mai putin legala care sa-i ajute pe acestia sa razbeasca prin aglomeratia urbana.

Politia rusa a identificat mai multe firme online care ofereau servicii de ambulanta. Masinile care tin loc de taxi imita perfect ambulantele oficiale si pot fi inchiriate la un pret de circa 200 de dolari ora.

Una dintre acestea a fost oprita in trafic de politia rutiera care a descoperit ca in spatele ambulantei nu existau pacienti ci clienti imbracati la costume.

Folosindu-se de sirene si incalcand flagrant regulile de circulatie, ambulantele taxi transporta mult mai rapid clientii care de fapt se bucura la interior de scaune din piele si dotari specifice unor limuzine. Politia moscovita a primit dispozitie sa urmareasca mult mai atent ambulantele din traficul capitalei Rusiei.

Share

Leave a Reply

3 − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373