HighlightStiri

Brabham a livrat primul BT62 Competition

De 15 mai 2020No Comments
; ; ; ; ; ;

Britanicii au terminat in timpul pandemiei primul exemplar Brabham BT62 Competition din cele 70 de unitati asamblate manual, pe comanda. Acesta a fost livrat proprietarului sau, echipa Horsepower Racing UK, care participa in Britcar Endurance Championship, condus de paul Bailey si Ross Wylie, proprietarul, respectiv pilotul echipei.

BT62 Competition este echipat cu un V8 aspirat de 700 CP, cuplat la o transmisie secventiala cu 6 trepte. Arhitectura si solutiile tehnice au fost gandite ca pentru o masina de competitie, cu celula de siguranta, caroseria din fibra de carbon si sistem de franare cu discuri de carbon. Sasiul respecta normele FIA, fiind compatibil cu cerintele curselor pe circuit, BT62 Competition oferind deja la bord sistem de telemetrie, anvelope Goodyear slick (un alt set pentru conditii de ploaie este de asemenea oferit) si volan din fibra de carbon cu comenzi pentru accesarea datelor onboard.

Echipa Brabham s-a fortificat in ultima vreme cu specialisti veniti de la nume sonore ale industriei auto: McLaren, Aston Martin, Ferrari, General Motors, Koenigsegg si Tesla. Brabham va continua sa produca in lunile viitoare versiuni atat de circuit cat si de strada, pe care le va livra in Europa, Australia si Noua Zeelanda.

Share

Leave a Reply

14 + 16 =