Stiri

Bridgestone anunta noi produse de ultima generatie in industrie

De 9 august 2018No Comments

Fiind cea mai importanta companie de anvelope si produse din cauciuc din lume, Bridgestone se angajeaza sa identifice si sa rezolve provocarile cu care se confrunta flotele in fiecare zi prin intermediul anvelopelor, tehnologiilor si serviciilor premium.

Intr-o afacere si intr-o lume in proces continuu de transformare rapida, Bridgestone deschide calea spre noi produse, tehnologii si solutii digitale care sa raspunda nevoilor flotelor, producatorilor de echipamente originale (OEM) si clientilor cheie pentru solutii sustenabile, durabile si eficiente, conturand in acelasi timp si viitorul mobilitatii. La IAA 2018, Bridgestone va lansa in premiera noi oferte de ultima ora care sa completeze perfect gama premium de anvelope si solutii de mobilitate.

Anvelope de ultima generatie si solutii pentru flote

Flotele de astazi au nevoie de produse si servicii eficiente, convenabile si durabile. Editia IAA din acest an va vedea cum Bridgestone introduce noua sa generatie de anvelope Ecopia pentru camioane si autobuze. Dezvoltata si testata in parteneriat cu clientii Bridgestone din intreaga Europa, noua gama Ecopia va reduce costurile operationale ale flotei pe tot parcursul anului, prin reducerea semnificativa a consumului de combustibil, prin beneficiile unice ale aderentei excelente pe suprafetele umede si prin kilometrajul realizat. La fel ca pana acum, aceste noi anvelope sunt proiectate pentru „mai multe vieti” prin procesul de resapare Bandag.

De asemenea, Bridgestone va lansa in premiera la IAA o noua solutie de intretinere pentru flote. Cu ajutorul tehnologiilor digitale, aceasta functie va oferi informatii bazate pe masuratori flotelor, care sa asigure optimizarea vehicului si sa limiteze provocarile comune ale activitatilor de zi cu zi.

Noile interfete aduc beneficii superioare flotelor si partenerilor

Tot la editia IAA din acest an, Bridgestone va anunta ca, incepand cu 2019, anvelopele pentru camioane si autobuze vor fi livrate cu un sistem electronic de etichetare RFID – identificare prin radiofrecventa.

Tehnologia RFID va da plus valoare flotelor prin imbunatatirea trasabilitatii carcaselor anvelopelor. In plus, acest sistem este mult mai eficient si mai precis pentru introducerea si partajarea datelor. Clientii vor putea accesa in mod liber rapoartele rezultate, ceea ce va contribui, in cele din urma, la cresterea afacerii si la optimizarea costului total de intretinere.

Tehnologia RFID va fi utilizata pe toate interfetele Bridgestone si va aduce plus valoare sistemelor actuale de gestionare a anvelopelor pentru flotele de vehicule comerciale, astazi cunoscute ca „Total Tire Care”. Disponibila la cei peste 2.100 de dealeri membri ai retelei Bridgestone Partner, „Total Tire Care” garanteaza siguranta optima si reduce costurile legate de intretinere, mentinand vehiculele in miscare la eficienta maxima.

Asumarea deplina a viitorului

Aceste solutii recente sunt doar inceputul, Bridgestone pregatind oameni pentru viitorul mobilitatii. Tendintele macroeconomice, cum ar fi schimbarile climatice si digitalizarea, precum si influenta crescanda a CASE (Connected, Autonomous, Shared and Electric) lucreaza impreuna pentru a lansa noi provocari.

Expertii Bridgestone lucreaza in mod constant in spatele cortinei pentru a dezvolta solutii de mobilitate digitala de ultima ora, prin combinatii de inovatii, parteneriate si cercetari. Vizitatorii de la IAA 2018 vor putea sa asiste in premiera la unele dintre domeniile la care Bridegstone lucreaza pentru a oferi flotelor solutii sigure, eficiente, convenabile si durabile pentru viitor.

Coltul inteligent Bridgestone va dezvalui tehnologia revolutionara ologic, aplicata pentru prima data ca un concept pentru anvelopele de camioane si autobuze. Dezvoltata pentru vehiculele electrice, tehnologia ologic utilizeaza un diametru mai mare si o banda mai ingusta pentru a obtine o eficienta maxima a consumului de combustibil, fara a compromite siguranta.

De asemenea, la editia IAA din acest va fi dezvaluita si tehnologia pernelor de aer Airide Pro de la Firestone Industrial Products. Conceputa pentru remorci, Airide Pro asigura un control real al caroseriei si al axelor, imbunatateste semnificativ calatoria, ofera o durata mai lunga de viata a anvelopei si o reducere a costului total de intretinere.

Share

Leave a Reply

17 + 15 =