Stiri

Bridgestone este lider mondial in clasamentul dezvoltarii durabile

De 22 februarie 2018No Comments

Bridgestone anunta ocuparea pozitiei de lider mondial in clasamentul dezvoltarii durabile, pentru a doua oara consecutiv, in urma actiunilor si strategiilor sale de gestionare a emisiilor de carbon si a schimbarilor climatice de-a lungul lantului de aprovizionare.

Anuntul a fost facut in cadrul consiliului de lideri ai angajamentului pentru furnizori, si consta in cel mai inalt rating A din clasamentul creat de Carbon Disclosure Project (CDP). Bridgestone a fost, de asemenea, identificata ca lider mondial in gestionarea durabila a apei, cu includerea in lista de apa a CDP.

Ca parte a angajamentului global manifestat prin campania CSR, Our Way to Serve, Bridgestone sustine mediul inconjurator pentru generatiile actuale si viitoare. Grupul Bridgestone a stabilit un plan ecologic pana in anul 2050 si dupa, plan ce urmareste sa inregistreze un echilibru la nivel de grup intre operatiunile de afaceri si protectia mediului.

Grupul Bridgestone reduce emisiile de CO2 in toate zonele de productie, de la procurarea materiilor prime pana la fabricarea, distributia, utilizarea si eliminarea sau reciclarea acestora, pentru a contribui la crearea unei societati durabile. Aceste eforturi au condus la includerea sa in topul CDP cu cel mai mare rating A.

 

Share

Leave a Reply

fifteen − 14 =